Over mij

Zolang ik mij kan herinneren, knutsel ik graag en ben ik creatief bezig. Met mijn handen in de verf of lijm, knippen, plakken en boetseren met klei, tekenen en schilderen. Als je mij vroeg; “ wat wil je later worden?”, dan antwoordde ik; “ knutseljuf”

In het dagelijks leven ben ik pedagogisch ( beleids) medewerker op een peuterspeelzaal en geniet ik met volle teugen van mijn werk. Ik knutsel graag met allerlei materialen en vind het een uitdaging om kinderen kennis te laten maken met verschillende materialen en technieken.

Sinds 2020 besteed ik mijn vrije tijd veel aan het knutselen. Nadat ik een muizenhuis had gemaakt, zocht ik naar kleine, zelfgemaakte bewoners.

Ik ben mij gaan verdiepen in verschillende knutselmaterialen en technieken en toen ontdekte ik de techniek naaldvilten, ook wel droogvilten, prikvilten of needle felting genoemd. Ik ben het gaan proberen aan de hand van tutorials en het lukte! Ik ben dit zo leuk gaan vinden, dat ik het tegenwoordig maar moeilijk vind om mijn wol en prikmatje weg te leggen.

Ik vind het leuk om mensen net zo enthousiast te maken voor naaldvilten, zoals ik dat ben.

Wil jij ook graag leren naaldvilten? Dan is een workshop volgen bij mij wat voor jou.

Klik op contact voor meer informatie over de te volgen workshops.

Ook verzorg ik workshops  met een andere creatieve input, op mijn Facebookpagina kun je zien welke workshops gepland staan.

Een hartelijke groet, Saskia Brugman-Gruben